Wie zijn wij:
Sinds 1998 is de RheiGroup de professional als het aankomt op het digitaal optimaliseren van HRM processen met behulp van workflow expertise. VMplus is dus ook ontwikkeld vanuit de praktische behoefte van onze opdrachtgevers om hun verzuimbeleid geïntegreerd aan te pakken, waarbij het toepassen van de juiste instrumenten het beleid ondersteunt. VM plus is zo’n enorm succes, dat wij vanuit de vraag van de markt besloten hebben VMplus door middel van hosting aan te bieden.
Visie: Wij geloven dat het succes van bedrijven wordt bepaald door het vermogen zich snel aan te kunnen passen aan de veranderende behoeften.
Missie: Het realiseren van een continue verbetering van uw verzuim management door het transparant maken van het proces en het optimaliseren met internet technologie.
Ambitie: het leveren van simpele, gebruikersvriendelijke, robuuste en innovatieve oplossingen.

Wat bieden wij:
Met minder inspanning MEER uit uw processen. Vlotter, transparant en consistent. Elke processtap op het juiste moment op de juiste wijze uitgevoerd. VMplus stuurt de interactie in het verzuimproces en integreert de datavoorziening, hetgeen resulteert in efficiëntie in verzuim.

Wat doen wij nog meer:
Vanuit onze e-HRM gedachte, onze specialisatie in workflow management en automatisering wordt processturing ingezet om ook andere werkzaamheden binnen HRM te stroomlijnen. Met als gevolg, dat handmatige, onbetrouwbare en foutgevoelige procedures worden omgezet naar efficiënte, snellere en interactieve e-processen. HR hoeft alleen maar in te springen wanneer dat nodig is, terwijl er altijd online overzicht is. Denk bijvoorbeeld aan instroom van nieuwe medewerkers, doorstroom en uitstroom van uw werknemers. Wij noemen dit Employee Lifecycle management. Onze consultants komen graag langs voor een inventarisatie van uw HRM processen en het aanreiken van een oplossing.

Voor wie zijn we er:

  • Elke werkgever
  • Profit en non-profit
  • Arbodiensten
  • Zakelijke dienstverlening
  • Casemanagementbureau's
  • Verzuimdienstverleners