RheiGroup, sinds 1998 gespecialiseerd in het digitaal optimaliseren van HRM processen, heeft een SaaS escrow regeling getroffen met Escrow4all ten behoeve van de gebruikers van VMplus.
VMplus is een webapplicatie die opdrachtgevers helpt het verzuimbeleid geïntegreerd aan te pakken.
VMplus stuurt de interactie in het verzuimproces en integreert de datavoorziening, hetgeen resulteert in efficiëntie in verzuim management. VMplus wordt onder andere gebruikt door ISS, KLM, Coca Cola Enterprises en Randstad.

Escrow4all’s SaaS escrow is een continuïteitsregeling bestaande uit een coherent geheel van technische en juridische maatregelen die ervoor zorgen dat SaaS applicaties altijd beschikbaar blijven; ook als de SaaS vendor onverhoopt haar afspraken niet meer nakomt. Hierbij voert Escrow4all regelmatig ‘brandoefeningen’ uit om zeker van te zijn dat de continuïteit daadwerkelijk geborgd is.

Ruud van Lakwijk, Director Operations van RheiGroup: “Door het succes van VMplus en de vraag van klanten bieden wij VMplus als een SaaS applicatie aan. Omdat bij SaaS de klantdata buitenshuis staat, zijn de wensen en eisen ten aanzien van beschikbaarheid en continuïteit van gebruikers logischerwijs veel stringenter. Wij hebben grondig geïnventariseerd naar de mogelijke oplossingen. Onze conclusie is dat de SaaS escrow regeling van Escrow4all de enige oplossing is die onze klanten echte continuïteit biedt. De oplossing is schaalbaar van opzet en de prijs/performance verhouding zeer goed. Escrow4all heeft bovendien de meeste referenties en ervaring met SaaS escrow.”

Timo van Ling, Sales Consultant van Escrow4all: “Horizontale bedrijfstoepassingen zoals HRM zijn uitermate geschikt voor het SaaS model. Maar bekend is dat continuïteit nog altijd een heikel punt is onder potentiële gebruikers. Professionele marktpartijen zoals RheiGroup die succes willen boeken met Software-as-a-Service pakken het ‘zorgenkindje’ continuïteit serieus aan. Bij Escrow4all werken wij graag nauw samen met klanten. Zo hebben wij in een korte tijd - door de constante interactie met SaaS vendors en hosting providers - veel ervaring opgedaan. RheiGroup voegt daar een extra dimensie aan toe.”


Dit bericht vindt u ook op: www.escrow4all.com/nl/news/rheigroup_sluit_saas_escrow_mantelovereenkomst_met_escrow4all